Че бракът на принцесата на Уелс и принц Чарлз е

...
Че бракът на принцесата на Уелс и принц Чарлз е
Коментари Харесай

Снимки на Лейди Даяна, които доказват, че е била нещастна в брака си с Чарлз

Че бракът на принцесата на Уелс и принц Чарлз е жертван, беше ясно през цялото време. Разбира се, не без помощта на папараците. Фотографите уловиха всяка стъпка, всеки взор и най-малката смяна в изражението на лицата на двойката.

Въпреки обстоятелството, че Лейди Ди се опитваше да скрие болката и да стопли почитателите с усмивката си, от време на време същинските усеща избухват. Показваме фотоси на принцеса Даяна, които потвърждават, че тя е била нещастна в брака.

След годежа си с принц Чарлз Даяна получи такова внимание от пресата, каквото не бихте поискали на врага си. Разбира се, за момиче, което води обмислен живот и работи като помощник-учител в детска градина, това беше прекалено много. С течение на времето чаровницата привикна с ролята си и поддържа връзка с репортерите по подобен метод, че всички в близост ахнаха от удивление. Принцесата обаче не се приспособява незабавно към това.

Живот съгласно протокола, сложни въпроси от публицисти и упреци съпътстваха принцесата от момента, в който сподели заветното „ да “ на Чарлз. Тя умееше ловко да крие същинските усеща, само че от време на време отчаянието вземаше връх над разсъдъка. Веднъж Даяна даже избухна в сълзи, до момента в който караше колата си. Те просто си правят работата, само че от време на време ми се желае да не го вършат “, призна принцесата.

Веднага след оповестяването на годежа им Чарлз отиде да дава отговор на въпроси на кореспонденти. Един от тях попитал принца: „ Обичате ли се? “ На което той отговори: „ Каквото и да значи това. “
Даяна, в противен случай, беше сигурна, че бракът би трябвало да се подписа с обич, а не за улеснение. Можем да си представим какъв брой е засегнато влюбеното момиче от недомислените думи на младоженеца. В показания кадър можете да видите по какъв начин принцът надалеч държи ръката си на рамото на булката. Съдейки по езика на тялото, принцесата не е привикнала с сходно внимание и е доста смутена.


В навечерието на сватбата принцесата откри гривната на младоженеца, която беше предопределена за Камил Паркър-Боулс. Даяна беше изумена, тъй като по-рано принцът увери, че романът му с Камила е в предишното и ги свързва единствено другарство. Убедиха я, че брачната гала би трябвало да се състои. „ Когато отидох до олтара, потърсих Камила с очите си “, призна по-късно лейди Ди. И тя беше там. Образът на съперница в черна шапка с пера, забелязана на личната ѝ женитба, вечно се запечата в паметта ѝ.

Заради нарасналото внимание пристъпите на булимия на Даяна зачестиха. Но двойката отиде в Балморал, където най-сетне можеха да се посветят един на различен. Съпругът обаче не направи крачка напред – вместо това прекара време в четене и изобразяване. В сънищата принцесата видя Камила, а в реалност откри нейни фотоси в дневниците на Чарлз. Ето за какво тя не наподобява щастлива на фотографията си от медения месец.

Според статистиката всяка десета родилка страда от меланхолия след раждане. Принцеса Даяна не беше изключение. „ Пътувах из страната и утешавах всевъзможни хора. Но откакто се върнах вкъщи, нямаше кой да ме утеши самата ”, призна принцесата на народа. Тя беше принудена сама да се оправя с безпокойството, депресията и раздразнителността. Чарлз вместо да поддържа жена си, я назова „ неуравновесена “.

Едно кралско турне в Австралия през 1983 година бележи началото на разпадането на брака им. По време на това пътешестване Чарлз осъзна, че публиката обича Даяна повече. През всичките четири седмици той чу похвали по адрес на жена си, а той просто беше пренебрегнат. „ Вниманието на хората към мен провокира доста ревнивост. В резултат на това породиха доста сложни обстановки. Това беше началото на края “, спомня си принцесата. Тази фотография демонстрира, че Даяна е изгоряла и доста изтощена. Но брачният партньор, явно, беше прекомерно потънал в личните си мисли.

По-късно принцесата сподели фраза, която стана крилата: „ Бяхме трима в брака, само че не обичам тълпите. “

На тази фотография е явно, че съпрузите окончателно са се отдалечили един от различен. Казаха им обаче да изиграят функциите си до дъно. Въпреки натиска от страна на кралското семейство, Чарлз и Даяна към този момент са прекомерно изтощени, с цел да се усмихват подправено. Трябва да се означи, че скоро след последното взаимно турне през 1992 година английската преса назова съпрузите „ мрачни “. Въпреки че принцесата се надяваше да избави брака до последно, през 1996 година съюзът им дефинитивно се разпадна.

Превод: realniistorii
Снимки: Getty Images

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР