Че Адамс откри по впечатляващ начин головата си сметка във

...
Че Адамс откри по впечатляващ начин головата си сметка във
Коментари Харесай

Да вкараш дебютния си гол срещу "Манчестър Сити"... с удар от 30 метра

Че Адамс откри по впечатляващ метод головата си сметка във Висшата лига. 23-годишният нападател се разписа за първи път за " Саутхемптън " със страховит прехвърлящ удар от 30 метра, а с това попадение отборът му победи с 1:0 " Манчестър Сити ".

" Гражданите " изгубиха за трети път посещение във Висшата лига през този сезон.

Адамс, който бе притеглен от " Бирмингам " за 15 милиона лири през юли 2019 година, не съумя да вкара гол в предните си 24 мача във Висшата лига. В 16-та минута обаче Олександър Зинченко загуби топката преди центъра, а Че Адамс видя излезлия вратар Едерсон и стреля с едно допиране, изпращайки акуратен прехвърлящ удар от 30 метра в мрежата на гостите.

Imagine this is your first Prem goal. Take a bow Che Adams pic.twitter.com/AAoknEsm6t
— FUT 94 (@FUT_1994) July 5, 2020

" Сити " отговори с масиран напън, само че Алекс Маккарти се трансформира в воин за домакините и опази мрежата си суха. Той отрази мощен шут на Рахим Стърлинг, съвсем сигурен гол след удар с глава на Давид Силва и спря с крайници опит на Рияд Марез за равнене. Фернандиньо пък удари греда.

След почивката играчите на Пеп Гуардиола продължиха да пресират, само че " светците " удържаха преднината си и към този момент са 13-и с 43 точки от 33 мача. " Сити " е с 66 точки и на 23 от първенеца " Ливърпул ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР