ЧАЙЕН, Уайо. (AP) — Пиърс Броснан, чийто измислен филмов герой

...
ЧАЙЕН, Уайо. (AP) — Пиърс Броснан, чийто измислен филмов герой
Коментари Харесай

Пиърс Броснан е в гореща вода, обвинен в навлизане в термална зона в Йелоустоун

ЧАЙЕН, Уайо. (AP) — Пиърс Броснан, чийто фиктивен кино воин Джеймс Бонд е бил в гореща вода доста пъти, в този момент е изправен топлота в действителния живот, претрупан с излизане отвън границите в термална зона по време на скорошно посещаване в Национален парк Йелоустоун.

Броснан се е разхождал в неразрешена зона в Mammoth Terraces, в северната част на Йелоустоун покрай линията Уайоминг-Монтана, на 1 ноември, съгласно два федерални цитата, издадени във вторник.

p> 70-годишният Броснан е плануван за наложително явяване пред съда на 23 януари в правосъдната зала на най-стария народен парк в света. Асошиейтед прес изпрати молба за коментар до неговия акаунт в Instagram в четвъртък.

Длъжностни лица от Йелоустоун отхвърлиха коментар. Броснан е бил в парка на персонално посещаване, а не за кино работа, споделиха от прокуратурата на Съединени американски щати за Уайоминг.

Mammoth Terraces е картинно място с инкрустирани с минерали горещи извори, бълбукащи от рид. Те са единствено част от стотиците термални хар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР