Чаят се приготвя с помощта на 200 мл вода и

...
Чаят се приготвя с помощта на 200 мл вода и
Коментари Харесай

Чаят От Бял Равнец Е Божи Дар За Жените! Ето Как Да Използваме Билката За Възпалени Яйчници

Чаят се подготвя благодарение на 200 мл вода и 1 ч.л. билка – слагате белия равнец, когато водата заври. Отдръпнете съда от котлона и изчакайте десетина минути, по-късно прецедете и изпийте. Не е желателно да подслаждате чая.

Друга ефикасна рецепта съдържа по 70 г корени от магданоз, кора на корен от кисел бодил, корени от бял оман и плодове хвойна. Всички тези билки се накълцват на дребно и се смесват в съд – от тях две лъжици се запарват в половин литър вода.

Сместа би трябвало да се постави на котлона и да поври за към пет минути. После отварата се изпива на четири приема преди храна, а след ястие се изяжда по 1 с.л.мед.

Отварата от невен също облекчава възпалените яйчници. Смесете супена лъжица невен с половин литър вряла вода и оставете за четвърт час да се киснат. След това прецедете и пийте на четири приема, наложително най-малко 20 минути преди храна.

Невенът може да се употребява и за промивка на влагалището – сваряват се 30 г билка в 1 ч.ч. Сместа да ври няколко минути и след това да се махне от котлона – откакто изстине се вършат промивки, като процедурата би трябвало да се повтаря цяла седмица. В композиция с нея, би трябвало да се пие и мужик корен.

Възпалението на яйчниците ще бъде облекчено и с промивка от дъбова кора и липов цвят – смесете билките в съответствие 3:2.

Разбъркайте добре и по-късно отделете четири лъжици в термос – залейте ги с литър вряща вода. Сместа се затваря в термоса и се оставя да престои час, след това с отварата се вършат вагинални промивки два пъти на ден./ezine.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР