Чай за силен имунитет с ябълка и лук, който се

...
Чай за силен имунитет с ябълка и лук, който се
Коментари Харесай

Чай за силен имунитет, който се бори с настинките и кашлицата

Чай за мощен имунитет с ябълка и лук, който се бори с настинките и кашлицата.

Ако се разболеете от неприятна простуда или кашлица, можете да опитате и чисто натурален способ в допълнение към таблетките от аптеката. Направете си чай от лук и ябълки. Това е една от най-старите и ефикасни домашни предписания. След няколко дни ще се почувствате доста по-добре.

Необходими съставки:
2 литра вода
1 ябълка
1 лимон
червен лук

Приготвяне:
Налейте вода в приблизително огромна тенджера и поставете добре измита и разрязана на половина ябълка, обелен лимон и половин глава обелен лук. Варете течността, до момента в който ябълката стартира да се напуква. Чаят би трябвало да получи хубав жълт цвят. Ако се изпари повече вода, прибавете.

Употреба
Изсипете готовия чай от лук и ябълки в термос и го пийте топъл. Можете, също по този начин, да пиете един и половина до два литра дневно от него умерено. Освен това, е много прелестен на усет. Като цяло загрява, оказва помощ при кашлица и доставя нужната сила. Освен това работи и против рефлукс.

Защо има толкоз мощни лечебни резултати?
Лукът е най-големият палач на вируси и бактерии. Подобно на чесъна, той се смята за мощен естествен антибиотик. Също по този начин съдържа високо количество витамин С, който е нужен за положителния имунитет.

Вижте още: Сокът от целина пречиства тялото и го зарежда с витамини и минерали

Благодарение на антиоксидантите, той също по този начин оказва помощ на тялото да се очисти от нездравословните субстанции. По-скоро е известно, че ябълките доставят фибри на организма. Те обаче са потребни и тъй като оказват помощ в битката с инфекциите и доставят сила. И не на последно място, лимонът и лимоновият сок укрепват имунната система, доставят витамин С, калий и работят като антиоксидант.

Консумирайте лимон превантивно. Отличен е и лимоновият сок в джинджифилов чай с мед. Този чай за мощен имунитет работи като естествено знамение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР