Чавдар Златев е новият Член на УС на Fibank (Първа

...
Чавдар Златев е новият Член на УС на Fibank (Първа
Коментари Харесай

Ново лице в ръководството на Fibank

Чавдар Златев е новият Член на УС на Fibank (Първа капиталова банка) и заема длъжността Главен шеф „ Корпоративно банкиране “ (CCBO). Той се причислява към екипа на Първа капиталова банка през 2004 година като Главен експерт в дирекция „ Кредитиране на МСП “. Скоро по-късно е нараснал в Заместник-директор на дирекцията. От 2006 година до 2009 година работи като шеф на клон „ Витоша “ на Първа капиталова банка. Впоследствие е назначен за Заместник-директор на дирекция „ Клонова мрежа “ и през 2010 година е нараснал в Директор на дирекцията. През 2011 година е назначен за Директор на дирекция „ Корпоративно банкиране “. Участвал е в създаването и внедряването на редица банкови артикули.

Той има магистърска степен по „ Макроикономика “ от Университета за национално и международно стопанство в София. Специализирал е в Bank of Ireland кредитни артикули и практики, както и в Banco Popolare di Verona модерни банкови практики.

Освен позицията си в Банката, господин Златев е също по този начин член на Управителния съвет на Първа капиталова банка – Албания и член на Съвета на шефовете на „ FiHealth Застраховане “.

Fibank завършва 2017 година с 85 млн. лева облага на неконсолидирана основа. Портфейлът от заеми и вземания се покачва до 5,06 милиарда лева, а акцията на банката отбелязва растеж от 69% през 2017 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР