Чавдар е използвал сина ми като банкомат, услужвал му е

...
Чавдар е използвал сина ми като банкомат, услужвал му е
Коментари Харесай

Бащата на убития в село Лозен Иво: Чавдар е теглил пари от картата му след убийството

„ Чавдар е употребявал сина ми като банкомат, услужвал му е с пари, с труд, с аварийни елементи, с какво ли не. Чавдар е желал 15 000 още от горната страна, като не е върнал 10 000 лв.. След като го е умъртвил, е употребил неговата карта за банкомат, това е цялостно безсрамие “, споделя бащата на убития Иво Тенчо Колев пред bTV.

Нов митинг се организира през днешния ден след двойното ликвидиране в софийското село Лозен. Близки на Яна Велинова и Иво Колев се събират, с цел да почетат паметта им, само че и да припомнят на институциите за случая. Те желаят пожизнен затвор за без право на подмяна за Чавдар Бояджиев, който е задържан за двойното ликвидиране. Настояват и за правдивост по принцип – да не стопира да се приказва за насилието.

Малко след 18:00 часа хората блокираха придвижването на Южната дъга на Околовръстния път при входа на село Лозен. Движението е блокирано както за коли, по този начин и за рейсове от градския превоз. Родителите на 26-годишният Иво, който беше погубен с осем патрона, също пристигнаха, с цел да упорстват за правдивост.

„ Ако желая някаква присъда, бих го осъдила аз, доживотна присъда желая, без право на подмяна - няма някогашен наркоман, няма някогашен палач “, споделя Дора Георгиева, майка на убития Иво.

„ Чавдар е употребявал сина ми като банкомат, услужвал му е с пари, с труд, с аварийни елементи, с какво ли не. Чавдар е желал 15 000 още от горната страна, като не е върнал 10 000 лв.. След като го е умъртвил, е употребил неговата карта за банкомат, това е цялостно безсрамие “, споделя бащата на убития Иво Тенчо Колев.

Чавдар Бояджиев сега е в ареста с най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “. Той самичък изиска да остане там и не апелира мярката си, защото съобщи, че се тормози за своята безопаснот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР