ChatGPT придоби популярност като един от най-надеждните чатботове за прогнозиране

...
ChatGPT придоби популярност като един от най-надеждните чатботове за прогнозиране
Коментари Харесай

ChatGPT избра Bitcoin и нов алткойн като две от най-добрите монети за Q1 на 2024 г. на фона на проблемите на Binance

ChatGPT закупи известност като един от най-надеждните чатботове за прогнозиране на цените.

Сега ChatGPT избра Bitcoin и Everlodge като едни от най-хубавите монети за по-голяма възвръщаемост през първото тримесечие на 2024 година на фона на разтърсванията при Binance.



Binance Coin (BNB) спадна до $235, защото към Binance има регулаторни проблеми

Последните отчети сочат, че Binance, борса за криптовалути, се съгласи да заплати над $4 милиарда, с цел да уреди проблемите си с американските регулатори. Освен това създателят на крипто борсата, Чанпен Джао, се призна за отговорен в нарушавания на закона за пране на пари.

Новината оказа отрицателно влияние върху цената на Binance Coin , криптовалута, обвързвана с Binance. Нейната цена спадна от $267 във вторник до $235 все още на писане на публикацията, което отразява 10% за последните 24 часа.

Celsius Network се насочва към рандеман на Bitcoin (BTC)

Последните вести за Bitcoin разкриха, че банкрутиралата компания Celsius Network е на път да претърпи сериозна промяна. Дружеството е решило да премине към интервенции по рандеман на Bitcoin. В други вести, флагманската криптовалута не съумя да преодолее съпротивата от $38,000 през предходната седмица.

Това докара до оттегляне до $36,000. За благополучие биковете на BTC се намесиха и предотвратиха по-нататъшни спадове в цената на Bitcoin и за малко време тя се увеличи до $38,000.

Биковете обаче се сблъскаха със съпротивата на равнището от $37,800, което докара до спад назад до $37,000, преди цената да спадне до още по-ниско равнище при $35,600 на фона на регулаторните проблеми на Binance.

Въпреки това цената на флагманската криптовалута още веднъж съумя да се повиши до $36,500 все още на писане на публикацията, заради което актуалната прогноза за цената на Bitcoin по отношение на ChatGPT е, че тя ще се увеличи с 49.08% до $55,616 в границите на първото тримесечие на 2024 година

Everlodge (ELDG): Какви са преимуществата, които предлага?

Everlodge (ELDG) е нововъзникващ пазар на недвижими парцели, който има за цел да направи вложенията в недвижими парцели налични за всички. Компанията първо ще преобразува недвижими парцели в NFT. След това тези NFT се разделят на по-малки единици, което разрешава на вложителите да стартират с едвам $100.

Everlodge предлага неповторима композиция от услуги по стейкинг и кредитиране. Токените ELDG могат да бъдат залагани, а във връзка с кредитирането, единствено тези, които имат обезпечени с недвижими парцели NFT-та, ще имат право на това. Тези NFT-та могат да се употребяват като поръчителство за обезпечаване на заеми посредством платформата за кредитиране на Everlodge .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР