ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и

...
ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и
Коментари Харесай

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тематика в България през последния месец и въпреки да се появи в нашата страна една концепция по-късно от Съединени американски щати, то сигурно фирмите стартират да наблюдават изкуствения разсъдък и да вършат своите нововъведения по отношение на него.

Никой не желае да изпуска бъдещето, а в този ред на мисли мнозина крипто анализатори започнаха да задават въпроси относо капацитета на AI да предсказва триумфите на нови криптовалути с помощта на сензационните аналитични умения на чатбота.

ChatGPT употребява аналитични данни и може да предскаже какво ще се случи?

В опит да се предскаже каква ще е цената на Биткойн след няколко седмици ChatGPT не даде отговора, който се търсеше. Макар някои промптове да предизвикат отговор, то без задоволително информация, няма по какъв начин да се чака най-популярният чатбот в света да даде верен отговор.

ChatGPT е програмиран да не дава прогнози

ChatGPT е създаден за да дава информация, само че не и съответни прогнози за финансови активи или криптовалути. Създателите му са избрали този метод, с цел да избегнат даването на неточни или евентуално заблуждаващи данни на потребителите.

Има няколко аргументи за това. Първо, криптовалутите са извънредно волатилни и техните цени могат да се двоумят доста в кратковременен проект. Второ, прогнозирането на цената на активите във всевъзможни условия е комплицирано и предстои на огромна степен на неустановеност. Финансовите модели и анализите могат да дават известни насоки, само че те в никакъв случай не могат да бъдат 100% точни.

ChatGPT не е финансов консултант и не може да дава професионални финансови препоръки. Затова от OpenAI се пробват да лимитират даването на информация, която може да коства хиляди на вложителите.

ChatGPT не предсказва – а тогава кой може?

Крипто анализаторите играят основна роля в крипто промишлеността. Те се надяват да плануват триумфа на разнообразни токени, като употребяват голям брой способи и запаси.

Първо, те имат достъп до информация в действително време. Това включва последни данни за цени, търговски размери, пазарна капитализация и други фактори. Тази информация може да им помогне да открият евентуални трендове или промени в държанието на пазара, което може да бъде скъпа информация при предугаждане на бъдещи придвижвания на цената.

Второ, крипто анализаторите организират в детайли изследване на данни и на екипа зад разнообразни планове. Те преглеждат детайлите на технологията, икономическия модел, партньорствата, положението на конкуренцията и доста други фактори, с цел да образуват прогноза за бъдещия триумф на плана.

На последно място, само че не по значение, крипто анализаторите наблюдават за общата динамичност на крипто пазара. Те употребяват своето знание за схващане на индустриалните трендове и по какъв начин те могат да повлияят на характерни токени. Въпреки това, значимо е да се подчертае, че макар тези умения и старания, предвиждането на пазарните придвижвания остава комплицирана задача с висока степен на неустановеност. Все отново доста анализатори предсказаха, че тези две криптовалути може да прогресират доста в бъдеще.

Wall Street Memes – абсолютният любимец на меме вложителите

Wall Street Memes е меме криптовалута със мощна поддръжка, в това число над 500,000 почитатели в Instagram и над 200,000 почитатели в Twitter. Тази необятна база от поддържници потвърждава на известността и известността на марката, което може да докара до евентуален триумф на криптовалутата.

Основният токен на Wall Street Memes, $WSM, предлага забавен капацитет за вложителите. До момента са събрани над $4.4 милиона в предпродажбите на $WSM.

Сегашната цена на токена е $0.0274, само че се планува в скоро време да скочи с до 500%, което може да предложи атрактивна възвръщаемост.

$WSM може да бъде закупен както с криптовалути като ETH и USDT, по този начин и посредством кредитна карта, което го прави наличен за необятен набор от вложители. Меме криптовалутите като $WSM могат да предложат неповторим метод за нашарване на капиталовия портфейл.

Не на последно място, Wall Street Memes не е просто криптовалута за инвестиция – тя е и дейна общественост от поддръжници, които гледат на присъединяване в нея като на опция за развлечение и финансово рационализиране.  

yPredict – мъдрият избор

yPredict е крипто план, който употребява изкуствен интелект за прецизен разбор на данните. Това е “ “, изключително в случай че не сте почитател на меме криптовалутите. Със своята настояща цена от $0.09 за токен, yPredict е опция за вложителите, които желаят да разнообразят портфейла си с криптовалута, която разчита на технология и разсъдък, а не на крипто трендовете.

Проектът съумя да събере над $2.1 милиона в предварителните продажби до момента, което е сериозен триумф. $YPRED, токенът на yPredict, е MATIC токен, което дава сигурност за непоклатимост и надеждност на плана.

Един от главните акценти на yPredict е, че анализът на данни и изкуственият разсъдък са в сърцевината на всичко, което вършат. Те не разчитат на спекулации или вести, които могат да бъдат неточни. Вместо това те се основават на исторически данни и теоретичен модел, с цел да предсказват евентуалните придвижвания на пазара.

Освен това, за разлика от някои други AI планове като ChatGPT, при yPredict няма “ ” на прогнозите. Компанията счита, че е значимо вложителите да имат достъп до най-точната информация, без да бъде изменена или модифицирана (OpenAI, чакахме повече от вас).

Заключение

ChatGPT несъмнено е любимец на мнозина. И въпреки изкуственият разсъдък да има голям капацитет в предсказването на капацитета на крипто плановете, пословичната цензора на този чатбот лимитира опциите. Хубава вест е, че не всичко е изкуствен интелект, а крипто вложителите откриха няколко в действителност златни находки – Wall Street Memes е характерен образец за любимец на общността. Ако въпреки всичко в действителност търсите AI план, който да ви оказва помощ с крипто прогнозите, можете да се доверите на yPredict, който се чака да раздруса пазара доста скоро.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР