ChatGPT е навсякъде, а след като BlackRock, фонд с над

...
ChatGPT е навсякъде, а след като BlackRock, фонд с над
Коментари Харесай

ChatGPT предсказа успеха на Биткойн?

ChatGPT е на всички места, а откакто BlackRock, фонд с над $9 трилиона активи (не милиарда, трилиона, с още 3 нули!) изполват изкуствен интелект, то доста вложители започнаха да тестват създаването на OpenAI, с цел да предскажат дали Биткойн има бъдеще в идващите години.

Затова и взехме решение да тестваме персонално до каква степен може да се има вяра на ChatGPT и дали мнението на чатботът съответствува с прогнозите на анализаторите. Към края на публикацията ще покажем и няколко криптовалути, които ChatGPT хареса.

Какво споделят специалистите за Биткойн и неговата прогноза?

Следващият халвинг на Биткойн, който ще настъпи след по-малко от година, а към този момент провокира полемики измежду участниците на пазара.

Някои настояват, че сходно на предходните сходни цикли, събитието ще сложи основите за идващия връх на всички времена. Новият връх на цената на BTC обаче, би трябвало да се материализира през второто тримесечие на 2024 година, съгласно “ “.



Първоначално концепцията бе разисквана през май, в блог актуализация за пазара. Също по този начин тази идея беше упомената и тази седмица като “ “.

Изображение от Twitter, сподели линии на опозиция, Фибоначи равнищата на възобновяване и настоящият връх на всички времена от 2021 година, отбелязващ пътя към върха през второто тримесечие. Според графиката двойката BTC/USD ще доближи върха от към $160,000.

Какво сподели ChatGPT за Биткойн?

Решихме да създадем своя опит, като попитахме какво мисли ChatGPT за Биткойн. Затова бяха заложени два въпроса.

Какво ще се случи с Биткойн през май?

Прогнозите на ChatGPT са Биткойн да доближи $28,000 до края на месеца. Реално може да се каже, че прогнозата се приближава до тази на анализаторите.

Най-добрата инвестиция ли е Биткойн?

Както сподели и ChatGPT, Биткойн е сигурно добра алтернатива, само че не може да се подсигурява, че токенът е най-хубавият избор на пазара. Макар Биткойн да е известна алтернатива, то надалеч тя не е единствената на пазара.

Затова би трябвало да разгледаме и криптовалути, които имат капацитета да трансформират крипто света, а също така могат да създадат своите притежатели по-богати. Кои са те? Нека забележим.

Топ криптовалути, които са “ ”

Макар ChatGPT да се показва доста добре в оценките си, би трябвало да знаем, че чатботът има и своите предели – да вземем за пример, би трябвало да се “ ” с информация, с цел да може базира отговорите си на нещо. В подобен случай обаче изкуственият разсъдък може да бъде извънредно индивидуален и да не отрази действителния пазар. Другият проблем е с това, че черпи информация от преди 2021 година, което ни вкарва в “Параграф 22 ”. Именно тук се намесва и човешкият фактор. Ето какво мислят много пазарни вложители.

Wall Street Memes ($WSM)

$WSM токенът стартира доста мощно,   а на фона на това всички видяха какво съумяха да реализират меме криптовалути като $PEPE, $SPONGE и $SIMPSON. Така че не е мъчно да се планува какво може да се случи и тук. Цената на токена стартира от $0.025, с листване при $0.0337. Проектът започва сутринта и към този момент е събрал над $100,000!

Цялата концепция се роди със случая с GameStop, при който един човек се изправи против кохортата на Уолстрийт и победи, с помощта на груповия дух и свободната воля. $WSM има голяма общественост от над 214,000 в Twitter и над 520,000 почитатели в Instagram. Това несъмнено ще форсира процеса по придобиване на токени, по тази причина и би трябвало да побързате, в случай че желаете да хванете момента.

Истината е, че сполучливите предварителни продажби могат да родят страхотни хрумвания за развиване, а при добър старт може да се чаква и евентуални облаги до 10Х в границите на броени дни. Вече видяхме какво направи $PEPE.

AiDoge ($Ai)

АiDoge се намира в своя финален стадий преди формалното си начало на борсата. До момента са събрани над $14.3 милиона, а остават единствено по-малко от $600,000 до края на предпродажбите. Цената сега за токен $Ai е $0.000036.

 

С сходен старт и с толкоз огромен интерес, можем да чакаме бърз напредък откакто AiDoge публично стартира търговията си на крипто тържищата. Тази нова криптовалута, която употребява изкуствен интелект за генериране на мемета, е едно от най-атрактивните оферти на пазара сега.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР