ChatGPT е на път да се превърне в универсална платформа

...
ChatGPT е на път да се превърне в универсална платформа
Коментари Харесай

ChatGPT получава достъп до интернет и външни подобрения


ChatGPT е на път да се трансформира в универсална платформа благодарение на приставки
(снимка: CC0 Public Domain)

Изкуственият разсъдък ChatGPT закупи изключителна известност за малко време. Но AI ботът страда от един сериозен проблем – не може да работи с настоящи данни, защото се образова на информация, получена от световната мрежа до септември 2021 година Сега Microsoft в партньорство с OpenAI дава достъп на AI бота до данни в действително време.
още по темата
ChatGPT употребява търсачката Microsoft Bing, която от своя страна има личен интегриран AI, сходен на ChatGPT. По време на проби с търсене на нови носители на Оскар ботът освен преглежда тематични уеб сайтове, само че и самичък „ кликва ”, с цел да отиде до нужните източници на информация.

Въпреки че ChatGPT към този момент знае доста за нашия свят, специфични приставки ще му дават спомагателна информация посредством достъп до складове, характерни за промишлеността. Например, можете да получите данни за часовете на полетите и цените благодарение на плъгина Kayak, да извършите комплицирано математическо моделиране благодарение на Wolfram Alpha и така нататък

В AI системата също по този начин е внедрена „ пясъчна кутия ” с разпределено дисково пространство, което разрешава генериране и тестване на код в GhatGPT и качване на файлове на „ трети страни ”. Това оказва помощ за осъществяване на новата функционалност – опция за визуализиране. По-специално, ChatGPT може да се употребява за решение на задания, свързани с визуализация, в това число конвертиране на файлове от един формат в различен.

Възможно е в бъдеще ChatGPT да стартира да взема решение по-сложни задания като основаване на AI творби на изкуството. Така, с течение на времето, изкуственият разсъдък на OpenAI може да се трансформира в в действителност универсална платформа, способна да генерира необикновено наличие.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР