Чатботовете са най-популярният интерфейс за общуване между обслужващите системи с

...
Чатботовете са най-популярният интерфейс за общуване между обслужващите системи с
Коментари Харесай

Появи се Viber ChatGPT на български и английски език


Чатботовете са най-популярният интерфейс за другарство сред обслужващите системи с изкуствен интелект и крайните консуматори (снимка: CC0 Public Domain)

Софтуерната компания MaxSoft сътвори чатбот Viber ChatGPT на български и британски език. Приложението е замислено като инструмент за изследване на огромните езикови модели и изкуствения разсъдък, разясниха от разработчика.
още по темата
„ Основната цел на Viber ChatGPT е да се изследва и усъвършенства опцията за връзка благодарение на машинно генериран език ”, разясни Петър Маринов, CTO на MaxSoft.

С този настоящ AI програмен продукт компанията желае да разбере по какъв начин огромните езикови модели могат да се приложат в действителни сюжети на връзка. Това може да докара до възстановяване на съществуващи чатботове и други системи за автоматизирана обработка на натурален език.

ChatGPT е една от най-големите и най-мощните архитектури за езикови модели, която е разполагаем сега. Той е подготвен с огромен размер данни, които включват разнообразни видове текстове – като вести, блогове, конгреси и други източници. Това му разрешава да генерира отговори, които са натурални и сходни на тези, които биха били написани от човек.

MaxSoft ChatGPT е интегриран във Viber и наличен за милиони консуматори по света
(екранна фотография: MaxSoft ChatGPT във Viber)

MaxSoft ChatGPT е интегриран във Viber, което го прави наличен за милиони консуматори по света. Те могат да се свържат с чатбота, с цел да получат отговори на разнообразни въпроси от сферите на опазването на здравето, финансите, заниманието и доста други.

Създаден от R&D екипа на компанията, чатботът е стъпка в развиването на технологиите за автоматизирана обработка на натурален език, като разрешава проучване и оптимизация на огромните езикови модели и изкуствения разсъдък.

Със своята дарба да генерира натурални отговори на въпроси, (отваря се във Viver) има капацитет да промени метода, по който хората споделят с машините, обявиха от разработчика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР