Чатботът с изкуствен интелект не дискриминира по пол или социална

...
Чатботът с изкуствен интелект не дискриминира по пол или социална
Коментари Харесай

Последният лийк за Samsung Galaxy S24 Ultra може да се окаже твърде добър, за да е истина

Чатботът с изкуствен интелект не дискриминира по пол или обществена класа

Емил Василев преди 2 минути 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиДаниел Десподов - 18:09 | 15.10.2023

Евтиният модул REVR единствено за 10 минути трансформира ДВГ автомобил в хибрид (видео)

IT НовиниДаниел Маринов - 18:33 | 14.10.2023

Антената на Wi-Fi рутера ви евентуално е ориентирана неправилно – ето верния метод

ТелефониСветослав Димитров - 14:36 | 14.10.2023

Кои функционалности да деактивирате, с цел да работи смарт телефонът по-дълго?

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Неотдавнашни лийкове разочароващо подсказаха, че Samsung Galaxy S24 Ultra ще понижи 10-кратното оптично нарастване до единствено 5-кратно, само че това може да не значи по-малък обсег на цифровото нарастване, защото в този момент има клюки, че ще бъде непокътнато 100-кратното цифрово нарастване от Samsung Galaxy S23 Ultra. Все отново има причина да се съмняваме в това, както и причина да се съмняваме, че това 100x нарастване ще бъде положително, в случай че въобще го има.

Първо обаче дано да разгледаме самото изказване. То идва от лийкъра @RGcloudS (чрез PhoneArena), който се съгласява с изказванията за 5-кратно оптично нарастване, само че споделя, че все пак Galaxy S24 Ultra ще предлага 100-кратно цифрово нарастване.

В същата обява се твърди също, че Samsung Galaxy S24 Ultra ще има 200 МР съществена камера, 12 МР ултра-широкоъгълна камера, 10 МР телефото камера, предлагаща 3х оптично нарастване, и 48 МР телефото камера, предлагаща 5х оптично нарастване.

Тези спецификации не са прекомерно надалеч от това, което и преди се е чувало, само че неотдавна голям брой източници показаха 50 MP камера с 5-кратно нарастване вместо 48 MP, а в отговор лийкърът Ice Universe показва няколко други детайлности, с които не е склонен, най-много във връзка с размерите на датчиците.

Означава ли това, че не би трябвало да се доверявате на това последно приключване на информация? Със сигурност значи, че би трябвало да го приемате с известна доза съмнение, само че нито едно приключване не е на 100% тъкмо, въпреки всичко.

Има и по-добри вести за Samsung Galaxy S24 Ultra, защото лийкърът @Tech_Reve твърди, че и трите модела Samsung Galaxy S24 (Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra) ще имат оптималната бляскавост на екраните си 2500 нита.

Това не е ново изказване, само че в този момент го споделят няколко източника, което способства за неговата меродавност. Това би означавало повишение на яркостта и при трите смарт телефона, като при серията Samsung Galaxy S23 тя е 1750 нита.

Според @Tech_Reve единствената техническа разлика сред другите екрани на Galaxy S24 ще бъде тяхната резолюция, като и трите модела явно ще употребяват и нов панел M13, за който се твърди, че е по-енергийно ефикасен.

В последна сметка звучи, че триото Samsung Galaxy S24 може да има някои основни усъвършенствания на екрана, само че феновете на оптичното и цифровото нарастване на огромни дистанции в последна сметка може да пожелаят да се придържат към Samsung Galaxy S23 Ultra.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР