Чаталджагейт“ трябва да се разнищи в детайли, добави депутатът от

...
Чаталджагейт“ трябва да се разнищи в детайли, добави депутатът от
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Президенството се занимава отдавна с политическо инженерство

„ Чаталджагейт “ би трябвало да се разнищи в елементи, добави депутатът от Българска социалистическа партия

„ Президенството се занимава от дълго време с политическо инженерство. Не е загадка, че там излязоха на терена и получиха подтик ръководителите на партията на „ Промяната “, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев пред Нова тв в коментар на връзките на социалистите с „ Дондуков 2 “.

Той съобщи, че е било потрес, когато са разбрали от Денков, че по време на служебните държавни управления на Румен Радев са уволнени 14 000 държавни чиновници и са назначени нови. Гечев съобщи, че има съмнения за корупция в президентството, само че прокуратурата не прави нищо.

„ Дали сме доста сигнали на прокуратурата и ще продължаваме да даваме. Делян Пеевски, в случай че има данни за кеш в стая е задължен да го съобщи на прокуратурата, тъй като другояче е укривателство. Трябва да се проверява и скандалната договорка с „ Боташ “ - там става въпрос за милиони “, акцентира проф. Гечев. Социалистът попита не би трябвало ли да носят отговорност прокурорите, които оставят „ на трупчета “ редица каузи.  

Депутатът на Българска социалистическа партия разяснява, че абсурдът „ Чаталаджа “ би трябвало да се проверява в елементи, тъй като не стои добре, съдът да реши.

„ Това отклонява вниманието от медиаторите от газа. Ние загубихме няколко стотин евро неусвоени пари от Европейски Съюз в края на годината “.

Той не отговори кой „ пуска тези димни пердета “, само че тя не е инцидентна. Гечев го обърза с идната ротация и вътрешна битка в ръководещите.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР