Чаталджа“ не им стигна. В последните си дни правителството даде

...
Чаталджа“ не им стигна. В последните си дни правителството даде
Коментари Харесай

„Чаталджа“ не им стигна: Държавата даде на ПП още два имота в центъра на София

„ Чаталджа “ не им стигна. В последните си дни държавното управление даде на „ Продължаваме промяната “ и още два парцела в центъра на София. Единият от тях е за реализиране на административните потребности на централното управление на партията. Другият – за локалната конструкция в столицата.

Имотите са предоставени на Политическа партия по Закона за политическите партии.

Решението е взето на днешното съвещание на Министерски съвет с Николай Денков. След разтърсванията в страната на него демонстративно не присъстваше афектираната Мария Габриел

Единият от парцелите се намира на ул. „ Христо Белчев “ № 8 в регион „ Средец “. Вторият е на бул. „ Витоша “ № 12 в регион „ Триадица “. На втория адрес бе централата на партията на Таня Дончева.

Според Министерски съвет Политическа партия дава отговор на законоустановените предпоставки за основаване на безплатно право на прилагане върху парцелите. Те ще могат да ги населяват в идващите 10 години или до момента в който дава отговор на законовите условия за тяхното прилагане.

От Политическа партия са уверили, че разполагат с нужния финансов запас за стопанисване на парцелите. Те ще бъдат употребявани единствено за облекчаване на нейните потребности. Няма да бъдат преотдавани чартърен и преотстъпвани за прилагане, както и че в тях няма да бъде реализирана икономическа активност.

Първоначално офисът на Политическа партия бе на столичната улица „ Чаталджа “ в постройка, която бе благосъстоятелност на Асен Василев. Там жилище имаше и депутатът Даниел Лорер. След продажбата на тази постройка, партията нае офис на жълтите павета.е

Демонстративно Мария Габриел не се появи на съвещанието на Министерския съвет

Тя въобще не влезе с сътрудниците си от кабинета и не зае мястото си до Николай Денков.

След като през вчерашния ден Габриел показа кабинета си на Румен Радев, от Политическа партия оповестиха, че той не е координиран с тях. По време на ексклузивен брифинг Асен Василев си разреши да назова Габриел „ най-новото и най-красиво лице на мафията в България “. А тази заран тя настоя да получи опрощение.

От своя страна Денков прикани министрите да не се „ поддават на страстите “

Източник: 24 часа
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР