Чат бот, който предлага безплатни правни съвети с помощта на

...
Чат бот, който предлага безплатни правни съвети с помощта на
Коментари Харесай

Чат бот като адвокат в САЩ

Чат бот, който предлага безвъзмездни правни препоръки благодарение на изкуствен интелект, към този момент е наличен за цялата територия на Съединени американски щати, оповестява онлайн изданието „ Дъ Върдж ”. Програмата беше сполучливо тествана в Ню Йорк, Сиатъл и цялото Обединено кралство, като създателят й Джошуа Броудър пресмята, че за две години и оказал помощ за анулацията на 375 000 фиша за погрешно паркиране, оповестява бТВ

Британският бизнесмен, който е ученик на Станфордския университет, се притеснява, че ще си навлече гнева на юристите: „ Юридическата промишленост работи с над 200 милиарда $, веселя се, че върша правото гратис, само че някои от огромните адвокатски фирми няма по какъв начин да са щастливи ”.

Според него ботът, наименуван DoNotPay, може да бъде потребен и на държавните институции, тъй като посредством него чиновниците им четат разбираемо написани тъжби. Те се генерират от програмата, която засича къде се намира потребителят и каква правна рамка се ползва от него. Има 1000 разнообразни категории, като те са съветвани с настоящи юристи и специалисти от неправителствения бранш.

Броудър желае да разпространява този вид услуги като счита, че те ще понижат доста и разноските на по-малките компании, които се постанова да заплащат на адвокати за постоянно тривиални услуги.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР