Частният съдебен изпълнител от Бургас Тотко Колев е напуснал страната

...
Частният съдебен изпълнител от Бургас Тотко Колев е напуснал страната
Коментари Харесай

Съдия изпълнителят, продал либийския танкер, напуснал България на 20 декември

Частният правосъден реализатор от Бургас Тотко Колев е напуснал страната на 20 декември, ден преди да бъде осъществена скандалната промяна на екипажа на либийския танкер БАДР, научи "24 часа " от свои източници. Към този миг към момента не е ясно дали правосъдният реализатор е разгласен за търсене, само че през днешния ден в Окръжната прокуратура е формирано досъдебно произвеждане.
На ексклузивен брифинг преди малко окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев съобщи, че то е формирано за осъществено закононарушение по работа, за което законът планува до 5 години отнемане от независимост. Чинев обаче посочи, че по делото към момента няма привлечено обвинено лице. Той сподели още, че е допустимо да бъдат тествани и други лица, свързани със обстановката към либийския танкер.
По линията на интернационалното съдействие ще бъде поискана европейска заповед за следствие, стана ясно още на брифинга. Репортерска инспекция откри, че частният правосъден реализатор Тотко Колев е бил разследван и различен път за превишаване на служебните си пълномощия. Нещо повече - против него има импортиран обвинителен акт по друго дело и висящо следствие по трети случай, потвърдиха проверяващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР