Частници печелят на гърба на Деня на Независимостта. С такова

...
Частници печелят на гърба на Деня на Независимостта. С такова
Коментари Харесай

За Независимостта: Заведения пуснаха такса стол във Велико Търново

Частници печелят на " гърба " на Деня на Независимостта. С такова усещане останаха жители и посетители на града, откакто им бе взета входна такса в локално заведение , което се намира тъкмо против " Паметника на Асеневци “ - по прочут като „ Конниците ".
 
В началото на случката собственичката общително заяви, че с цел да влязат в заведението би трябвало да платят вход на цена 3 лв. , защото по-късно, в 21.00 ч., стартира 3D Mapping Light Show и се прожектира на стената на Художествената изложба " Борис Денев ". Припомняме, че излъчването на спектакъла е подарък от Община Велико Търново по отношение на отбелязването на Деня на българската самостоятелност - 22 септември.
 
Туризъм по български: 20 лв. такса за празен стол в ресторант в Созопол (СНИМКА)

Странното в тази ситуация е не цената на входа, която изниква тъкмо и единствено в деня на излъчването на спектакъла, а и обстоятелството, че всеки си заплаща без значение от това, че масата, на която е настанен може да се намира в най-вътрешната част на заведението, от която не се вижда нищо на открито.
 
Голяма част от присъстващите, които бяха настанени точно във вътрешната част, бяха излезли на външната тераса , с цел да може да гледат шоуто. Малко по-късно собственичката още веднъж излезе и към този момент не толкоз общително и възпитано им изясни, че нямат място там и би трябвало да се махнат. Последва " митинг " от страна на част от присъстващите като дамата им изясни, че в случай че останат там ще извика защитата.
 
Таксите „ празен стол ” и „ предпочитание на клиента ” били екзотични случаи

Та въпросите, които изникнаха в главите на присъстващите бяха: " Защо се предлага някакъв тип " услуга ", която се заплаща, а в действителност няма по какъв начин да се употребява ? ", както и " Редно ли е или не, частници да печелят на гърба на празници и спектакли , проведени от общината за жителите и гостите на града? ".

Разбира се това не е единственото заведение, което изкарва пари от празници. Туристи алармираха, че в други заведения има тази процедура , където цената даже е по солена - варира сред 5 и 10 лева
 
Ден година храни, споделят хората и са прави. По тематиката Уникална такса „ нищо-1 час “ вкара заведение в Харманли (СНИМКА)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР