Частните Евролаб 2011 се връщали само в помещенията на ГКПП

...
Частните Евролаб 2011 се връщали само в помещенията на ГКПП
Коментари Харесай

Частните Евролаб се връщали само в помещенията, контролът остава за БАБХ

Частните " Евролаб 2011 " се прибирали единствено в пространствата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, контролът на фитосанитарния надзор остава за БАБХ, заяви пресцентър на Министерство на земеделието.

Във връзка със спекулативни разбирания на определението на Върховен административен съд по проблема с наетите от „ Евролаб 2011 “ пространства на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ вършим следното конкретизиране:

• Определението касае единствено физическото стопанисване на пространства от „ Евролаб 2011 “.

• Определението не се отразява на осъществявания формален надзор от БАБХ на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

• Всички проби ще продължат да се вземат само и единствено от БАБХ.

• Всички лабораторни проучвания (анализи на пробите) ще продължат да се правят само и единствено Централната лаборатория за химични изпитвания и надзор към БАБХ.

• Товаро-разтоварната активност ще продължи да се прави само и единствено от БАБХ.

• В оповестената преди дни социална поръчка за създаване на държавна лаборатория за потребностите на формалния надзор от БАБХ на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ няма авансово избрани пространства за активността и няма да се повлияе от това правосъдно определение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР