Частните болници вече заявиха, че могат да се включат в

...
Частните болници вече заявиха, че могат да се включат в
Коментари Харесай

Битката с COVID-19: Частните болници подготвят отделения за заразени

Частните лечебни заведения към този момент обявиха, че могат да се включат в борбата с ковид. След запълване на оттделенията в държавните лечебни заведения, се допуска, че пациентите с ковид ще се разпределят в частните.

Според новите рекомендации на Оперативния щаб и те, както останалите лечебни заведения в страната, би трябвало да се приготвят с отделения за посрещане на инфектирани.
Частните лечебни заведения имат запас да се включат в битката против COVID-19 В страната частните лечебници са общо 130
В една от софийските частни лечебни заведения към този момент са подготвени не с едно, а с две отделения. Те ще бъдат отделени от останалите пациенти.

По-строгите ограничения поради ковид в тази болница към този момент са факт. От дни са изолирани и специфични отделения за болните с COVID-19. През разнообразни входове.

В взаимозависимост от признаците, те ще се пренасочват в обособени крила на постройката. Пациентите с тежка форма на ковид ще се транспортират през този асансьор, след което те ще бъдат настаняване в специфичната зала за интензивно лекуване.

В другата част на болничното заведение близо 80 от леглата са планувани за пациенти, които се възвръщат от вируса или са с по-леки признаци. Предизвикателство обаче може да се окаже лиспата на екипировка.
https://btvnovinite.bg/search/?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0&o=date

Частните лечебни заведения в страната са 130. До този миг няма данни някоя от тях да е отказала да се включи в битката с пандемията.

Болниците имат тридневен период, в който би трябвало да обяват с каква леглова база разполагат.

Коронавирусът и България Бебе на един месец е със подозрение за ковид в Пловдив Николаос Цитиридис - самичък в студиото си от довечера по bTV Частните лечебни заведения имат запас да се включат в битката против COVID-19 Директорът на търновската болница: Тестът за COVID-19 на 4-годишното дете излиза довечера Недоволство в Банско против карантината Знаят ли завърналите се от гурбет за ограниченията против ковид Щабът: 202 са инфектираните с ковид у нас Щабът ще желае всички лечебни заведения да обособят отделения за лекуване на пациенти с COVID-19 (ОБЗОР) Заради ковид: Очаква се сериозен растеж на безработицата у нас Радев за подкрепеното несъгласие: Българският парламент прояви отговорност Болните от COVID-19 минаха 200 Без лекции в Софийския университет до 10 май поради ковид ПФЛ предложи няколко разновидността за довеждане докрай на сезона в Първа лига Гърция вкарва ограничавания за влизане на непознати жители без ясна цел на пътуването С религия против пандемията: Отец поръси Бургас със светена вода… от пикап (ВИДЕО) Снеговалеж по време на рецесия: Зимата се завърна. 172 снегорини чистят улиците Димитър Манолов: Без подозрение ще се усили безработицата поради изключителното състояние И Папи Ханс написа ария за ковид bTV Репортерите: COVID-19 Проф. Никола Владов: Ключовата дума през днешния ден е дисциплинираност
Последни Най-четени Стоматологът Георги Цалов разпозна един от нападателите на Слави Ангелов Красен Станчев: Приемането на нов външен дълг е обикновено и вярно Мария Гроздева: Нашето здраве е най-важно! (ВИДЕО) Емил Димитров: Подготвяме инсинератора в София за отпадъците от ковид И Формула 1 се включва в битката против ковид Белчо Горанов пред bTV: Спортистите са най-потърпевши от отлагането на Игрите COVID-19 в Италия: Свещеник умря, откакто избра да отстъпи респиратора си на по-млад човек 218 са инфектираните с COVID-19 българи Правителството разгласи икономическите ограничения в изключително състояние Европейски Съюз стартира договаряния за участие със Северна Македония и Албания Виж още последни Родителски подозрения, че майка и детето й са с ковид и не са лекувани съответно Водещ европейски вирусолог пред bTV: Карантината няма да завърши за 2-3 седмици Щабът: 202 са инфектираните с ковид у нас МОН: Училището у дома – евентуално до 13 април Самолет със 180 пасажери от Лондон кацна в Бургас 218 са инфектираните с COVID-19 българи Проф. Емил Воденичаров: Коронавирусът оживява на гладки повърхности до 72 часа Хантавирус умъртви един в Китай – мотив за суматоха ли е това СЗО предизвестява: Пандемията от ковид набира скорост Заразеният с COVID-19 столичен общински консултант е Анна Стойкова от ГЕРБ Виж още най-четени.btvLinks { display: flow-root; }.btvLinks.item { position: relative; list-style-type: none; display: flow-root; float: left; }.btvLinks.item.link { position: absolute; height: 100%; width: 100%; left: 0; top: 0; z-index: 9999; cursor: pointer; }.btvLinks.item.image { position: relative; display: inline-block; width: 100%; }.btvLinks.item.image.overflowHiddenForTransformation { overflow: hidden; }.btvLinks.item.image img { width: 100%; vertical-align: bottom; }.btvLinks.item.image:before { z-index: 10; }.btvLinks.item.iconHolder { position: absolute; left: 0; bottom: 0; }.btvLinks.backgroundLogo { width: 75px; padding: 10px; }.btvLinks.btvnoviniteLogo { background: url(logos/btvnovinite.svg); }.btvLinks.btvplusLogo { background: url(logos/btvplus.svg); }.btvLinks.bistroLogo { background: url(logos/bistro.svg); }.btvLinks.ladyzoneLogo { background: url(logos/ladyzone.svg); }.btvnovinite { font-family: " Roboto Slab ", serif; padding: 25px 0 25px; display: inline-block; border-
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР