Частни военни компании на САЩ, намиращи се в Донецка област,

...
Частни военни компании на САЩ, намиращи се в Донецка област,
Коментари Харесай

Русия видя подготовка на САЩ за провокация с химическо оръжие в Източна Украйна

Частни военни компании на Съединени американски щати, намиращи се в Донецка област, подготвяли провокация с химически субстанции в Източна Украйна. Това твърди съветският боен министър Сергей Шойгу, представен от " Новости ".

" Резервоари с неустановени химически компоненти са доставени в градовете Авдеевка и Красни Лиман за осъществяване на провокации ", посочи той на разширено съвещание на колегията на съветското военно министерство с присъединяване на президента Владимир Путин.

По информация на съветското военно ведомство в района били пристигнали към 120 представители на американски частни военни компании, които образоват украински специфични елементи.

Конфликтът в Източна Украйна продължава повече от седем години и половина, като през това време повече от 13 хиляди души са станали негови жертви. Деескалацията се разисква на среща на контактната група въз основа на споразуменията от Минск, които плануват преустановяване на огъня и евакуиране на тежкото въоръжение от линията на прикосновение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР