Частната детска градина Мечтатели“ отбеляза своята 10-годишнина със спектакъла Корабът

...
Частната детска градина Мечтатели“ отбеляза своята 10-годишнина със спектакъла Корабът
Коментари Харесай

Частната детска градина „Мечтатели“ отбеляза своята 10-годишнина | Спектакълът „Корабът на мечтите“ бе представен в Драматичния театър „Стоян Бъчваров“.

Частната детска градина „ Мечтатели “ означи своята 10-годишнина със спектакъла „ Корабът на фантазиите “, който бе показан в Драматичния спектакъл „ Стоян Бъчваров “. Официални посетители на събитието бяха лекар Ирена Радева – Началник Регионално ръководство град Варна, кметът на Варна Иван Портних, представители на Общински съвет- град Варна, членове на управителния съвет на Българската Асоциация на Частните Училища, родители, някогашни чиновници и ученици на образователното заведение, и представители на други общински детски градини от морския град.

Приказният театър, който сервираха дребните мечтатели на своите посетители остави без мирис публиката. Те описаха в своето странствуване по какъв начин от малко хартиено корабче с три деца, в този момент детската градина е огромен задокеански транспортен съд с многоброен екипаж от близо 100 деца и над 20 педагога. От спектакъла искреше професионализма, отдадеността и любовта на сплотения екип от експерти. За следващ път педагозите на ЧДГ " Мечтатели " потвърдиха, че са фара в морето, който огрява вярната посока на своите ученици!
По време на спектакъла децата от подготвителните групи получиха своите удостоверения за довеждане докрай на детска градина.

“Честит рожден ден, мечтатели! Поздравявам целия екип – на детската градина и на учебното заведение, както и всички деца, за всеотдайната работа и отличните резултати, с които потвърждавате, че Варна е градът на знанието. Пожелавам на всички здраве, ентусиазъм и доста триумфи ”, сподели кметът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР