Частици от историята на Холивуд отиват на търг. Маската и

...
Частици от историята на Холивуд отиват на търг. Маската и
Коментари Харесай

Маската и шлемът на Дарт Вейдър и очилата на Хари Потър - на търг в Лос Анджелис

Частици от историята на Холивуд отиват на търг. Маската и шлемът на Дарт Вейдър, както и очилата на Хари Потър са измежду предметите, употребявани на снимачната площадка, които ще станат владеене на киномани.

Уникална маска и шлем на Дарт Вейдър от първите епизоди на сагата " Междузвездни войни " отиват на търг в Лос Анджелис по-късно този месец. За продажба ще бъдат препоръчани още чифт очила на Хари Потър, както и костюмите на Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо от функциите им в " Титаник ", също и облеклата на Дороти в " Магьосникът от Оз ".

Маската е шлемът на Вейдър се чака да бъдат продадени най-скъпо на цена сред 250 и 450 хиляди $.

Аукционната къща разкрива, че те са били употребявани в епизода " Империята отвръща на удара ". Били са носени от артиста Дейвид Праус, който физически изиграда Дарт Вейдър в първите три епизода, а Джеймс Ърл Джоунс го озвучава.

Браян Чейнс, представител на аукционна къща: Всичко от истинската трилогия е необичайност да се откри.

Очилата, които носи Даниел Ратклиф във кино лентата " Хари Потър и Философският камък ", се чака да бъдат продадени за към 30 хиляди $.

Друг любопитен експонат е луноходът на Джеймс Бонд, оценен на 600 хиляди $. Роклята на Дороти също се чака да доближи цена от най-малко половин милион $.

Интересното за нея е, че е носена от дубльорката на Джуди Гарланд в истинската лента от 1939 година. Друг тоалет също притегля погледите.

Браян Чейнс, представител на аукционна къща: Роклята на Кейт Уинслет е доста нежна. Тя е от първата сцена, в която тя се среща с Джак - героя на Леонардо Ди Каприо. Така че тя носи доста символика и считаме, че ще бъде продадена до 150 хиляди $.

На аукциона, плануван за 25 и 26 септември, ще бъдат препоръчани движимости и от други емблематични филми, а общата стойност на продажбите може да доближи 10 милиона $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР