Частично имаме довършени част от нещата, но за съжаление част

...
Частично имаме довършени част от нещата, но за съжаление част
Коментари Харесай

Министър Шишков: Строителите на интерконектора с Гърция не са завършили част от поетите ангажименти

Частично имаме довършени част от нещата, само че за жалост част от поетите задължения не са приключени. Това разгласи районният министър Иван Шишков след среща със строителите на интерконектора с Гърция.

Оказало се, че инсталираните батерии в акумулаторните пространства и в Хасково, и в Стара Загора не са такива каквито били по план. За да дават отговор пространствата на противопожарните условия, в тях трябвало да се сложат вентилатори.

" Бяхме създали график за довършването на минималните строителни действия, които бяха останали. Днес имах много настоятелен и дори изострен диалог със строителя. Той пое ангажимент до неделя вечер обектът да е подготвен. Това, което мога да кажа, че в понеделник в 11:30 още веднъж ще направя инспекция и се надявам да видя приключен първия стадий. Строителният контрол си е показал съвсем всички документи, а строителя виждам, че не ги подава в нужното движение ", подлага на критика още служебният министър.

Той добави, че Министерство на регионалното развитие води диалог с всички общини да си вземат удостоверенията от кадастралните служби. В петък строителят на интеконектора с Гърция ще се срещне с регионалния шеф на Кърджали, с който би трябвало да изчистят елементи към единодушието на общината, че приема обекта без забележки.

Иван Шишков въпреки всичко се надява до неделя, строителят да приключи първия стадий от газовата връзка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР