Частичните действия на министър Шишков не са свързани с търсенето

...
Частичните действия на министър Шишков не са свързани с търсенето
Коментари Харесай

Бивш депутат от ПП: Борбата с корупцията се оказа само предизборно говорене на „Продължаваме промяната“


Частичните дейности на министър Шишков не са свързани с търсенето на интереса на страната, а са просто политически – в интерес на Политическа партия и Демократична България, счита Георги Георгиев

Проверки на Министерството на районното развиване и благоустройството откриха, че при градежа на пътищата у нас е пестен асфалт.

Към момента ни се дава единствено една проба, която всички нападат. Тъй като има правила за взимане на сходни проби, едвам тогава би трябвало да се приказва. В сегашния случай звучи като политическо говорене. Ако министър Шишков беше вложил това усърдие, когато беше зам.-министър в предходното служебно държавно управление, тогава може би стотици милиони щяха да бъдат спестени на страната. Това съобщи някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Георги Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

По думите му „ министър Шишков продължава практиката за противозаконния инхаус “.

„ Една от аргументите да има инженеринг е, че доста постоянно капиталовият план е толкоз фалшив, че на процедура е неосъществим и по време на строителството се постановат промени “, разясни той.

Гостът означи, че „ всички, които са в Закона за устройство на територията, са регламентирани – възложител, реализатор, архитект и строителен контрол, като всеки поотделно не си прави работата “.

„ Парите в строителството са повече, в сравнение с можем да усвояваме с качествено строителство. Това от време на време постанова претупване, няма хора “, безапелационен бе Георгиев.

„ Частичните дейности на министър Шишков не са свързани с търсенето на интереса на страната. В момента те са просто политически – в интерес на „ Продължаваме промяната “ и Демократична България, разяснява още той.

Бившият народен представител посочи, че е имал няколко аргументи да напусне „ Продължаваме промяната “.

„ Първата беше самият развой на отцепването, а втората – битката с корупцията. С Иван Христанов и Александър Дунчев бяхме тримата, които подаваха сигнали. Борбата с корупцията се оказа предизборно говорене – нищо повече. Третата беше обвързвана с районното развиване “, означи Георгиев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР