Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко

...
Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко
Коментари Харесай

Дончев: В записите е използван гласа на премиера. Части от тях звучат автентично, други - не

Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, звучат достоверни, елементи – не. Това съобщи пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев.

„ Нека експерпертите да се произнесат имало ли е интервенции във връзка с записа. Безспорно е употребен гласа на премиера, само че от кое място са взети реплики, изявления... Няма да им вършим подробен разбор ", разяснява Дончев.

„ Обърнете внимание какво съставлява това. Един човек, и то премиера на републиката, редовно е записван, сниман - това не ми наподобява по никакъв начин редно. Не знам на вас по какъв начин ви наподобява ", добави той, като посочи, че министър председателят има съответни съмнения за това по какъв начин е направена цялостната комбинация на част от фотосите от неговата спалня, които се появиха в общественото пространство.

Припомняме, че през уикенда изтекоха два нови записа, за които се твърди, че са на Бойко Борисов. В единия, наименуван Valentin Zlatev call, гласът, наподобяващ този на премиера, споделя: „ Корнела и Радев са огромни сладури. И, тъй като на всички места приказват, че ти си им главния тил, никак не е приятно… (пауза, до момента в който другата страна отговаря) Друго приказват, Валентин Василиевич, но в случай че искаш на следващия ден вечер, в случай че си тука, мини да ме видиш “. Твърди се, че запис е  разговор с някогашния началник на " Лукойл " Валентин Златев.

В другия запис същият глас дава указания на неназовано лице, да се подчертае, че министърът на стопанската система Емил Караниколов е взел участие в проведен от президента интернационален бизнес конгрес, макар, че ден по-рано Радев смъкна доверието си от кабинета.

„ Същественият въпрос тук, както е известно от римското право, е кой има интерес. Кой е този поборник за правдивост и бистрота? Ако е толкоз самоуверен няма ли да се покаже и да каже аз ги върша тези неща, аз осветявам задкулисието. Защо е неизвестен? Кой е? Къде е? “, сподели още Дончев.

Той добави, че всичко е допустимо, даже фотосите да са направени от защитата на Борисов или от съпартиец, или някогашен подобен. „ Резиденцията на министър-председателя е работно помещение. Там влизат хора, вършат се срещи Спектърът от лица, които може да са взели участие в тази комбинация, е огромен. “

„ Тези, които имат повече опит в политиката знаят, че офанзивата по време на избори или директно преди изборната акция не е толкоз ефикасна, тъй като тогава хората чакат сходни кавги, съобщи още вицепремиерът “, сподели още вицепремиерът.

Дончев изясни, че сходни офанзиви са най-ефективни най-малко 6 месеца преди изборите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР