Части от два ключови булеварда в София ще бъдат затворени

...
Части от два ключови булеварда в София ще бъдат затворени
Коментари Харесай

Затварят части от ключови булеварди в София

Части от два основни булеварда в София ще бъдат затворени поради поправки, оповестиха от Столична община.

До 28 август 2017 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по източното платно на бул. "Драган Цанков " на 22 метра след кръстовището с ул. "Лъчезар Станчев ". Движението ще се прави в двете посоки в по една лента по западното пътно платно на булеварда в обсега на строителната площадка. Промяната в организацията на придвижване се постанова във връзка със строителни действия по обекта пешеходен мост по бул. "Драган Цанков " при ул. "Николай Хайтов ".Затварят за ремонт бул. "Цариградско шосе " и в региона на Технопарк София.

Затварят за ремонт и бул. "Цариградско шосе " в региона на Технопарк София. От 00.00 ч. до 24.00 ч. на 27.08.2017 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по двете пътни ленти от лявата страна на северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе " в сектора от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център. Движението ще се прави в десните две пътни ленти на булеварда в същия сектор.

От 00.00 часа на 28.08. 2017 година до 24.00 часа на 30.08.2017 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по двете пътни ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе " в сектора от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център. Движението ще се прави в левите две пътни ленти на булеварда в същия сектор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР