Части на руската армия са поели контрола над Запорожската атомна

...
Части на руската армия са поели контрола над Запорожската атомна
Коментари Харесай

Апел на служителите от завзетата от руските войски Запорожска АЕЦ стъписа света 



Части на съветската войска са поели контрола над Запорожската атомна електроцентрала, оповестяват международните издания.

Запорожските нуклеарни служащи са реагирали в формалния канал на АЕЦ в Telegram и тази реакция е забавно да бъде чута.

"Ура! Този ден настъпи! Нашите са в електроцентралата! Слава на съветския воин-освободител! Слава на Русия! " - пишат учените, като разгласяват фотография на военослужещ от съветската войска на фона на атомната електроцентрала в Чернобил, която беше взета под надзор два дни по-рано.

"През целия интервал на украинската окупация работихме под натиска на СБУ, сътрудника от спецслужбите на Съединени американски щати Пьотр Котин и американските сътрудници, внедрени в Миненрго, Енергоатом и ГИЯРУ.

- Изявленията, които бяхме принудени да публикуваме, идваха от задгранични манипулатори. Скоро ще публикуваме детайлности, а също по този начин ще свидетелстваме в съда.

- Благодарим на Русия, че постави завършек на този призрачен сън. Благодарим на Русия, че ни донесе избавление от украинските фашисти.

Предаваме на сътрудниците си документите за повредите и повредите на ТВС Westinghouse. Скоро целият свят ще научи истината ", се споделя още в известията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР