Частен самолет, пълен с богаташи е бил върнат от властите

...
Частен самолет, пълен с богаташи е бил върнат от властите
Коментари Харесай

"Корона" оргия на самолет, пълен с милионери и елитни проститутки

Частен аероплан, цялостен с богаташи е бил върнат от управляващите във Франция. Милионерите решили да нарушат блокадата поради ковид и желали да отидат на първокласна вила в Кан с хеликоптер, откакто се приземят във Франция.

7 мъже на към 40-50 години и три дами сред 24 и 27 години се приземили на летището в Марсилия, само че незабавно били хванати от локалната полиция. Самолетът бил бразилско осъществяване от бизнес класа и коствал 5 милиона паунда.

Той, както и въпросната вила, обезпечил хърватски сътрудник на недвижими парцели, работещ в Лондон. Когато се изправил против френските служители на реда, той им предложил рушвет.

Имам пари, дано поговорим, споделил им той и допълнил, че всички отиват във вилата, с цел да се изолират и няма да мърдат на никое място.

Властите обаче въобще не ги пуснали да слязат от самолета и ги върнали назад, макар бурните митинги на мераклиите за първокласната изолираност. Освен хърватина, другите пасажери на самолета били от немски, френски, румънски и украински генезис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР