Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха тристаен апартамент в Монтана,

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха тристаен апартамент в Монтана,
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха тристаен апартамент в Монтана

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха тристаен апартамент в Монтана, научи организация BulNews. Жилището се афишира на търг за повторно, като повода е, че притежателите му са заборчнели към банкова институция.
Апартаментът се намира в жилищния квартал „ Плиска “, блок №7, вход А, на втория етаж. Той се състои от кухня, спалня, хол, баня, тоалетна и предверие. Общата повърхност на жилището е 65.30 квадратни метра. Към него има и избено помещение, което е 4.10 квадратни метра. Пазарната оценка на парцела е 33 600 лв..
Апартаментът има добра транспортна досегаемост. Инженерната инфраструктура в региона на парцела е изцяло построена във връзка с електрификация, водоснабденост, канализация, телефонизация и улична мрежа с трайна настилка. Многоетажният жилищен блок, в който се намира обекта е с солидна структура – тухлени преградни стени. Антисеизмично е подсигурен. Въведен е в употреба през 80-те години, разяснява правосъдният реализатор. Покривната структура е вид „ плосък покрив “ с хидро и топлоизолация.
Началната цена на втората обществена обмен стартира от 42 030 лв..
Върху парцела има наложена забрана и договорна ипотека. Търгът ще се организира на 23 август от 11.30 часа в постройката на районния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР