Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голям производствен имот с

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голям производствен имот с
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха голям производствен имот с куп сгради във Видин /снимки/

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха огромен индустриален парцел с няколко здания, научи организация BulNews. Той се намира в западната складова зона на Видин и е благосъстоятелност на „ Вида Агрохим “, която е затънала в задължения към организацията за обществените предприятия и надзор.
Имотът е с повърхност от 16 605 квадратни метра. На него има издигната административна постройка с повърхност 376 квадратни метра, която е на три етажа. На първия има кулоар, пет стаи, барче и сервизни пространства. Вторият етаж е с осем стаи, две сервизни пространства и кулоар, а на третия етаж има кулоар, салон, две стаи и две сервизни пространства. Сградата е със стоманобетонова носеща структура, тухлени стени, покрив, плоча с хидроизолация, гладка мазилка по стените, ламперия, дървена дограма, мокет, циментов под, елементарна мозайка и фаянсови плочи в мокрите пространства.
Началната цена, от която стартира обществената обмен на постройката, е 193 303.20 лв..
Втората постройка в парцела е с повърхност от 667 квадратни метра. Тя съставлява ремонтна работилница, като цената за нея започва от 167 580 лв..
На терена има и друга постройка с повърхност от 498 квадратни метра, която е на един етаж и има складови площи. Цената за нея започва от 136 226.40 лв..
Последната сграда на парцела, която е оповестена за продажба е с повърхност от 147 квадратни метра. Началната цена, от която стартира наддаването, е 40 844 лв..
Имотите се намират на ул. „ Екзарх Йосиф “ I във Видин, разяснява правосъдният реализатор.
Търгът ще се организира на 17 януари от 9 часа в постройката на районния съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР