Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха два магазина в центъра

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха два магазина в центъра
Коментари Харесай

Продават два магазина в идеалния център на Враца

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха два магазина в центъра на Враца, научи BulNews.bg.
Първият е хранителен с повърхност 60.25 кв. метра и се намира на ул. „ Максим Горки “ 7. Обектът е бил до скоро благосъстоятелност на Ирена Иванова и Димитър Гюрждийски. Търгът се организира, поради обвързване на притежателите към банкова институция. Пазарната оценка на обекта е в размер на 58 000 лв. без Данък добавена стойност, а началната цена, от която стартира наддаването, е 34 800 лв. без Данък добавена стойност. Това е вторият опит на правосъдния реализатор да продаде обекта, който е ипотекиран и има наложена забрана.
Вторият магазин е благосъстоятелност на „ Сини Груп “ ЕООД, които дължат крупна сума пари на банкова институция. На парцела има наложена забрана и договорна ипотека в интерес на банкова институция, разяснява частният правосъден реализатор.
Обектът се намира в идеалния център на града на ул. „ Климент Охридски “ 10 и е с повърхност от 87.10 квадрата. Магазинът е на 1 етаж, като към него има и прилежащи елементи 37.42 кв. метра от постройката и отстъпено право на градеж. Обектът е бил с предопределение за здравни и обществени услуги.
Пазарната оценка на парцела е 103 490 лв., а началната цена, от която стартира надаването е 62 094 лв..
Двата търга ще се проведат на 8 ноември от 13.30 часа в постройката на районния съд във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР