Частен съдебен изпълнител обяви на търг тири къщи във Врачанско,

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг тири къщи във Врачанско,
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха три къщи във Врачанско

Частен правосъден реализатор разгласи на търг тири къщи във Врачанско, научи BulNews.bg.
Първата постройка, която се продава, се намира на улица „ Арх. Димитър Цолов “ №36 в Оряхово.
Това е двуетажна солидна жилищна постройка с повърхност от 65,35 кв.м. и паянтова жилищна постройка с повърхност от 49 кв.м. Къщата е издигната върху аграрен парцел с повърхност от 579 квадрата, който се продава, дружно с постройките.
Началната цена, оповестена за наддаване за парцела е 10 500 лв..
Търгът ще се организира в Окръжен съд Враца на 7 декември от 11 часа.
Обявено за продажба от ЧСИ-то е и дворно място с повърхност от 1600 кв.м., дружно с находящите се в него солидна жилищна постройка със застроена повърхност от 55 квадрата, паянтова стопанска постройка с повърхност от 60 кв.м. и паянтова стопанска постройка с повърхност от 36 кв.м. в село Борован. Началната цена, от която стартира наддаването за парцела, е 4 446 лева Търгът ще се организира в Окръжен съд Враца на 5 декември от 11 часа.
Разпродава се парцел в село Лесура, поради направена и неизплатена ипотека върху него.
Той е с повърхност от 1600 кв.м., дружно с издигнатите в него: 1) постройка със застроена повърхност от 57 кв.м., брой на етажите – 2, структура – солидна, монолитна, предопределение – жилищна постройка с външно стълбище /навес със стоманобетонни колони/ от 14 кв.м. 2) постройка със застроена повърхност от 24 кв.м., брой на етажите – 1, структура – солидна, предопределение – лятна кухня 3) постройка със застроена повърхност от 49 кв.м., брой на етажите – 1, структура – полумасивна, предопределение – стопанска сграда 4) постройка със застроена повърхност от 22 кв.м., брой на етажите – 1, структура – паянтова, предопределение – стопанска сграда и заслон /барбекю/ със застроена повърхност от 26 кв.м., оградено с солидни стени от две страни и отчасти от трета страна и всички други усъвършенствания в парцела. Началната цена, от която стартира наддаването е 24 000 лв.. Търгът ще се организира в Окръжния съд във Враца на 6 декември от 13:30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР