Частен съдебен изпълнител обяви на търг голяма къща в Берковица,

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг голяма къща в Берковица,
Коментари Харесай

Разпродават на търг голяма къща в Берковица

Частен правосъден реализатор разгласи на търг огромна къща в Берковица, научи BulNews.bg. Продажбата се постанова поради борчове на притежателите към банкова институция.
Имотът се намира на ул. „ Страцимировска “ №10 Б. Той е с обща повърхност от 522 кв. метра, като на него има триетажна къща, издигната през 1995 година Жилищната постройка е солидна, има и партер, както и обитаема таванска част. Има всички нужни съоръжения, PVC и алуминиеви дограми, щори.
На първия етаж има обособени баня и тоалетна, стая и дневна с барплот и кухненска част, обособена с завършен свод и камина. От дневната има вътрешно стълбище за втория етаж, на който има обособени баня и тоалетна и четири стаи. Третият етаж е незавършен.
Мястото е с добра транспортна и пешеходна досегаемост, близо е до основна улица, по която минава забележителна част от транспортния поток, разяснява частният правосъден реализатор.
Началната цена от която стартира наддаването, е 68 500 лв..Търгът ще се организира на 27 юли от 13.30 часа в постройката на районния съд в Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР