Частен съдебен изпълнител обяви на търг ферма и бивше училище

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг ферма и бивше училище
Коментари Харесай

ЧСИ продава на търг ферма на Фидосова в Монтанско

Частен правосъден реализатор разгласи на търг плантация и бивше учебно заведение в Монтанско, научи организация BulNews. Имотите са благосъстоятелност на Миглена Фидосова от Лом, която е затънала в задължения към банкова институция.
За обмен е разгласен парцел с повърхност от 3.908 декара намиращ се в землището на село Долно Линево. Имотът е употребен за икономически двор, като на него има издигнат краварник с повърхност от 912 квадратни метра. Постройката е с солидна структура, със стоманобетонни детайли. Покривът й е с хидроизолация, има дограми по вратите и прозорците и е с ел. апаратура. Не се употребява по предопределение, само че е приложим, разяснява правосъдният реализатор.
Началната цена, от която стартира наддаването за обекта, е 81 000 лв..
На тезгяха е поставено и дворно място в селото с повърхност от 3470 квадратни метра, което е предопределено за публично обслужване и индустриални действия. В парцела има издигната солидна постройка, която е бивше учебно заведение. Някогашното школо е с повърхност от 320 квадратни метра. Постройката е запусната и се разрушава, предизвестява ЧСИ-то. Сградата е с избити дограми по вратите и прозорците, разкъртени съоръжения, подът е прогнил, пропаднал тук-там и с голям брой течове. Бившето учебно заведение е изцяло негодно за обитаване и прилагане.
Началната цена, от която стартира наддаването за него, е 27 450 лв..
Търгът ще се организира на 7 декември от 13 часа в постройката на районния съд в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР