Частен съдебен изпълнител обяви на търг автомобилите на видинска фирма,

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг автомобилите на видинска фирма,
Коментари Харесай

За без пари: Сложиха на тезгяха автопарка на фалирала фирма

Частен правосъден реализатор разгласи на търг колите на видинска компания, затънала в задължения, научи организация BulNews.
Става въпрос за четири товарни автомобила на Едноличен търговец „ Антони”. Това ще е следващата обществена обмен на возилата и ще се организира до 11 декември.
Първи под ножа попада товарен автомобил „ Фолксваген Транспортер “, с дата на регистрация от 10 март 1988 година. Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 374.40 лв.. На тезгяха е комплициран и „ Мерцедес 210 “, с регистрация от 14 ноември 1989 година. Наддаването за него започва от 648 лв.. На обществен търг е подложен и различен товарен „ Мерцедес 308 “, регистриран на 23 декември 1991 година, с начална цена 864 лв.. Обявен за обмен е и „ Фолксваген ЛТ35 “, с първична регистрация от 3 юни 1988 година и начална цена при търга от 648 лв..
Към момента всички коли са в придвижване, разяснява правосъдният реализатор. Търгът ще се организира на 12 декември от 10 часа в наличието на явилите се купувачи в районния съд в Белоградчик.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР