Частен остров с площ близо 49 000 кв. м край

...
Частен остров с площ близо 49 000 кв. м край
Коментари Харесай

Частен остров край брега на Мейн се дава под наем за $250 000 на седмица

Частен остров с повърхност близо 49 000 кв. м край крайбрежията на Портланд, Мейн, с панорамна панорама към Casco Bay, се дава чартърен за 250 000 $ на седмица. " Европа е затворена за американците. Горещите дестинации за отмора като Hamptons са запълнени. Ето за какво House Island в Портланд се предлага чартърен ", съобщи притежателят на Ноа Гордън пред Business Insider.

Дилън Екарт сътрудник за недвижими парцели от Nest Seekers съобщи, че островът е единствено на 20 минути от Jetport Portland International. " Нюйоркчани могат да дойдат на острова за по-малко от 2 часа ", сподели Гордън.

House Island също има три обособени места за кацане и политане за хеликоптери, както и места за яхти.
 Остров, извоюван на покер, се продава за $17 милиона
Остров, извоюван на покер, се продава за $17 милиона

Разполага с частен плаж, залив, цялостен с пресни стриди и курорт с възобновими енергийни източници

Гордън купува северната половина на острова тази есен за 4,5 милиона $. Южните 16 декара, свързани с парцела на Гордън с тънка земна линия, са дом на цитадела от 19 век. Към днешна дата Гордън е наел острова като място за сватби.

Той е възнамерявал да трансформира House Island в " първокласния яхтен клуб " на Портланд тази година, само че заради пандемията му се е наложило да се откаже. В северната половина могат да се настанят до 46 посетители. Най-голямата от трите къщи на острова е пет спални. Всички къщи имат ярък интериор с дървени подове, морски украшения и прозорци, гледащи към залива.

Всяка стая на острова има аспект към водата, само че от една от тях гостите могат да гледат видят Връх Вашингтон в далечината.
 Европеец си купи остров за $6,3 милиона без даже да го е посетил. Сделката е подписана онлайн
Европеец си купи остров за $6,3 милиона без даже да го е посетил. Сделката е подписана онлайн

Той се намира край крайбрежията на Ирландия с три плажа, седем къщи и естествена дива природа

Услугите за наемане включват денонощна защита, както и доставка на храна от континента. Удобствата са на база на продължителността на престоя. Туристите, които наемат острова за четири седмици, ще имат право да употребяват басейн, спа, фитнес и бар, прибавя притежателят на острова. Наемът за осем седмици включва двоен тенис-баскетболен корт.

Удобства може би са най-голямото преимущество на House Island. Но едно от най-големите е изолацията по време на пандемията, декларира Гордън. " Безопасността е разкош ", съобщи Гордън. Плюс това, има " убийствени изгреви и залези ", сподели той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР