Частен колеж за либерални изкуства в Юта ще предлага цял

...
Частен колеж за либерални изкуства в Юта ще предлага цял
Коментари Харесай

Предлагат курс по гледане на порно в американски колеж

Частен лицей за демократични изкуства в Юта ще предлага цялостен курс по порно през образователната 2022-2023 година, а студентите ще „ гледат нецензурен филми дружно “ като част от курса, написа focnews.com.

Westminster College ще предложи курса, озаглавен „ Film 300O Porn “, и декларира на своя уеб страница, че „ порнографията “ е по-популярна от футбола в неделя вечер “.

„ Порнографията е толкоз американска колкото ябълковия къс и е по-популярна от футбола в неделя вечер. Нашият метод към тази промишленост за милиарди долари е по едно и също време културен феномен, който отразява и ускорява половото неравноправие (но има капацитета да оспори половите и полови норми) и форма на изкуство, която изисква съществено наблюдаване “, се споделя в описанието на курса.

Като част от курса студентите ще гледат нецензурен филми и ще разискват сексуализацията на раса, класа и пол, съгласно описанието. Говорител на колежа сподели пред KSLTV, че „ понякога предлага сходни избираеми курсове като опция за анализиране на обществени проблеми “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР