Част съм от българския парламент, защото българските избиратели са ми

...
Част съм от българския парламент, защото българските избиратели са ми
Коментари Харесай

Марешки: В политиката всеки иска да вземе парите на хората - аз гледам да им дам

Част съм от българския парламент, тъй като българските гласоподаватели са ми сложили висока оценка, а други не са в Народното събрание, тъй като са им сложил оценка „ слаб 2 “. За нас няма и сянка на подозрение за корупция. Ние гордо се изправяме пред българите и им споделяме, че отсега нататък можем да градим повече. Това сподели в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия водачът на „ Воля “ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

В момента съм обвиняем, тъй като сезирах органите за една противозаконна сграда, където можеше да умрат почтени хора или деца, както се случи скоро в София. Нямам зависимости, усещам се самостоятелен, тъй като съм оказал помощ на хората да не умират. Провалени политици вкарват тезата, че имам противозаконни постройки, съобщи той.

Влизаме в една чиста патриотична коалиция с Валери Симеонов с ясното схващане на хора, които могат да надмогнат егото си, с доста ясна стратегия, която очевидно вцепенява мозъците на съперниците ни, с цел да влизат в такава кална акция. Иначе можеше самичък да си вляза в Народното събрание. Всеки в политиката гледа да вземе парите на хората, а аз виждам да им дам. Разбрахме се, че отсега нататък би трябвало да работим за най-малко 500 лв. минимална пенсия, уточни Марешки.

Българинът не се интересува от Русия и Съединени американски щати, а се пита има ли чисти политици. Казах, че съм българският Навални, тъй като той е преследван поради възгледите си в Русия, а аз съм преследван поради дейностите си тук. Постигал съм неща от нулата, борил съм се против бандитската приватизация, не ми харесва, че доста хора в България са оставени под прага на бедността. Няма да отстъпя в никакъв случай от две неща – правдивост в цените на горивата, тъй като те въздействат върху доста неща, и безвъзмездни медикаменти за пенсионерите и за учениците. Няма да вземам участие в никакво държавното управление, в случай че не се изпълнят тези две неща, акцентира водачът на „ Воля “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР