Част от за САЩ отива във Великобритания. Това стана ясно

...
Част от за САЩ отива във Великобритания. Това стана ясно
Коментари Харесай

Част от експортните квоти за храни от ЕС за САЩ - към Великобритания след Брекзит

Част от за Съединени американски щати отива във Англия. Това стана ясно след приключването на договарянията сред Европейски Съюз и Съединените щати.
Те се водеха близо две години и задачата им бе пригаждане на селскостопанските квоти на Световната комерсиална организация в Съюза след.
 Европейски Съюз и Съединени американски щати реализираха договорка за земеделските квоти след Брекзит Европейски Съюз и Съединени американски щати реализираха договорка за земеделските квоти след Брекзит
Европейската комисия заяви в понеделник, че Европейският съюз и Съединени американски щати са завършили договаряния за поправяне на селскостопанските квоти н...
Споразумението покрива десетки квоти и търговия в размер на милиарди евро, включваща говеждо и пилешко месо, ориз, млечни артикули, плодове, зеленчуци и виновност. То е реализирано в границите на Световната комерсиална организация, означи еврокомисарят по селското стопанство Януш Войчеховски.
След като бъде утвърдено от Еврокомисията, съглашението ще бъде изпратено за одобрение в Съвета на Европейски Съюз и Европарламента.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР