Част от вас вероятно се чудят защо съм токова краен

...
Част от вас вероятно се чудят защо съм токова краен
Коментари Харесай

Няма по-страшно нещо от нравственото оскотяване и ампутацията на духа

Част от вас евентуално се чудят за какво съм токова краен по отношение на демонократичните подлоги в България, познавайки ме като диалогичен и сдържан човек.

Това е повода. В тях няма човещина. И всякога, когато те приказват за състрадание и емпатия към украинците, може да бъде изцяло сигурни, че това е просто сляпа ненавист към Русия.
Затова и постоянно съм твърдял, че тяхната угриженост е искрено двуличие. Не единствено за Украйна, само че и за „ публичното здраве “. Те са злобни, завистливи и дребни души. Ако бяха поредни пацифисти щяха да съчувстват и на сирийците, афганистанците, иракчаните, палестинците и така нататък Щяха да желаят и наказания за Съединени американски щати и сигурно нямаше да се радват, че една млада жена е станала жертва на терористичен акт.
Подопечните им българоезични медии към този момент изкараха и версия, че терористичният акт бил дело на съветски партизани. Доколкото виждам първоизточникът е някакъв живеещ в чужбина сякаш руснак в Телеграм. Няма никакво публично удостоверение за сходна версия в Русия.
Ако някой си фантазира, че удряйки философите на Русия, ще пречупи гръбнака на мечката, съгласно мен надълбоко се заблуждава. Подобни прояви само ще дехуманизират съветските бойци и ще ги провокират към жестокости. Може и това да е задачата. Такава догадка дефинитивно би удостоверила, че става въпрос за тотални психопати, на които не им пука за никого.
Понеже през днешния ден излизам от фейсбук карцера, въпреки и с лимитирани функционалности на профила, желая да кажа няколко думи и за отминалия мач на ЦСКА с Базел и най-много за случилото се в Сектор Г. Помрачилите футболния празник и успеха ексцесии потвърдиха остарелият принцип, че каквото самичък си направиш, никой различен не може да ти аргументи.
Нищо не оправдава безотговорното държание. Ходя по мачове от 14-годишен и съм виждал доста неща. Но за първи пък виждам тартори на агитка да основават условия за безпорядък и да пострадат някакви елементарни почитатели. Вярвам, че това в никакъв случай повече няма да се повтори, като и фракции, и управление на клуба, ще основат условия за сигурност на всеки един последовател на играта. Защото такива прояви могат до доведат само до положения като това, написано от Кристи и другите представители на планктона, а точно до дехуманизация и духовен крах!
Тодор Беленски, Фейсбук
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР