Част от управленската програма на кандидата на Демократична България за

...
Част от управленската програма на кандидата на Демократична България за
Коментари Харесай

Част от програмата на арх. Игнатов за София е отворена за идеи от гражданите

Част от управническата стратегия на претендента на " Демократична България " за кмет на София арх. Борислав Игнатов е отворена за оферти и хрумвания от жителите. Става дума за проектът за цифровизация на столицата.

В сряда вечерта Игнатов показа публично точно концепциите си за цифровизация на градската среда, която дефинира и като главен собствен приоритет.

" С дигитализиране на административните процеси, ще се пестят време и пари, както на самата администрация, по този начин и на всички поданици на София. Ще бъде по-лесно да записваме децата си за ясли и детски градини, ще пътуваме по-удобно и бързо, ще прекарваме по-малко време по опашки и гишета, ще живеем по-добре ", сподели той.

По думите му това е нужна крачка за повишение качеството на живот на всички жители, за понижаване на корупцията и развиване на бизнес средата в столицата.

Игнатов и еипът му решили да дадат опция на всеки столичанин да прави спомагателни оферти и промени в проекта за цифровизация, тъй като съгласно тях " допитването до крайния правоприемник на политиките е най-правилното решение ". Редакции в програмата на Игнатов могат да се вършат ТУК.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР