Част от централната столична улица "Граф Игнатиев" отново ще се

...
Част от централната столична улица "Граф Игнатиев" отново ще се
Коментари Харесай

Отново ще ремонтират новата настилка на Граф Игнатиев в София


Част от централната столична улица "Граф Игнатиев " още веднъж ще се ремонтира. Само няколко месеца след цялостната реорганизация на „ Граф”-а, плочките при кръстовището с улица "Цар Шишман " са потрошени.

От Столична община вкарват организация на придвижването в региона. Забранява се влизането на пътни транспортни средства през кръстовището с ул. „ Шишман” като се изключи трамваите. Улица "Шести септември " е затворена от двете страни на кръстовището с ул. "Граф Игнатиев ", като в нея може да се влиза от ул. "Ген. Паренсов ". По тази причина посоката на придвижване по "Паренсов " се трансформира краткотрайно и става от бул. "Васил Левски " към ул. "Цар Шишман ".

Заради ремонта на улица „ Граф Игнатиев” някогашният заместник-кмет на София Евгени Крусев е обвинен, а делото против него се гледа от Специализирания углавен съд.

Заради публично неодобрение и редица произшествия злополучните „ перки” – бетонните ограничители към трамвайните релси по цялата улица, бяха сменени с чугунени колчета.

Ремонтът на цялата зона към „ Граф”-а, дружно с площад "Славейков ", осъществен от "Джи Пи груп ", беше на стойност 24.5 милиона лв.. Изпълнителят имаше наложени огромни наказания от кмета на София за некачествено осъществяване на строителните действия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР