Част от територията, която руският президент Владимир Путин е признал

...
Част от територията, която руският президент Владимир Путин е признал
Коментари Харесай

Великобритания: Русия призна независимостта на територия извън сепаратистките региони

Част от територията, която съветският президент Владимир Путин е признал за самостоятелна, попада отвън линията на надзор, която разделя сепаратистките райони в Украйна от останалата страна. Това разгласи английският министър на защитата Бен Уолъс, представен от Ройтерс.

" Това, което видяхме през миналата вечер, бе изказването на президента Путин, че ще признае самостоятелните територии в района на Донбас. Тревожно е, че към тях е включена територия, попадаща отвън линията на надзор ", предизвести Уолъс.

Според него е повече от явно, че Русия е нарушила интернационалното право.

По време на откриването на среща на ръководените от Обединеното кралство взаимни експедиционни сили, формирани от министри на защитата от балтийските страни и скандинавските страни, Уолъс уточни, че съгласно медийни изявления " съветска военна техника се придвижва " в района на Източна Украйна. Тепърва следва инспекция, с цел да се потвърдят тези маневри, означи той.

" Много съществено е това, което се случва в Украйна ", означи министърът. " Това е суверенна страна, която в този момент е изгубила част от земята си. Всички ние в Европа би трябвало да се тревожим ", добави той. " И не би трябвало да се колебаем, с цел да предприемем дейностите, от които се нуждаем, с цел да възпираме президента Путин от подкопаване както на НАТО, по този начин и на Европа, и което е по-важно - нашите полезности ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР