Част от служителите на Манчестър Юнайтед са загрижени за нарастващото

...
Част от служителите на Манчестър Юнайтед са загрижени за нарастващото
Коментари Харесай

В Ман Юнайтед притеснени заради влиянието на агента на Тен Хаг

Част от чиновниците на Манчестър Юнайтед са загрижени за възходящото въздействие на сътрудника на мениджъра Ерик загар Хаг - Кеес Вос, оповестява Daily Mail. Говори се, че компанията Sport Entertainment Group, за която работи Вос, е станала главната организация за прехвърляния в Юнайтед, като други сътрудници също са недоволни.

Британското издание добавя, че SEG работи върху продажбите и привличанията на играчи през лятото, в което Юнайтед похарчи 178 милиона паунда за четири нови попълнения, като Вос беше в основата на всички прехвърляния.

Той е сътрудник на Расмус Хойлунд и го докара на „ Олд Трафорд “ от Аталанта за 72 милиона паунда. Вос работеше и по взимането чартърен Софиан Амрабат от Фиорентина в договорка, която им дава опция да подпишат с мароканския национал за непрекъснато в края на сезона.

Също по този начин той беше в основата на продажбата на младия полузащитник Зидан Икбал на Утрехт през юни единствено два месеца, откакто 20-годишният състезател се причисли към организацията на Вос.

EXCL
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР