Част от щаба на Феликс-Оже Алиасим освен дългогодишният му наставник

...
Част от щаба на Феликс-Оже Алиасим освен дългогодишният му наставник
Коментари Харесай

Тони Надал: Удоволствие е да се работи с Феликс-Оже Алиасим

Част от щаба на Феликс-Оже Алиасим с изключение на дългогодишният му ментор Фредерик Фонтанго, е и чичото на 21-кратният първенец от Големия шлем Рафаел Надал - Тони Надал. Чичо Тони стартира взаимна работа с младия канадец през октомври 2021-а, а упованията му към международния номер девет са огромни, като в изявление през предходната година той даже показа, че сигурно Феликс-Оже ще бъде новият лидер на ATP ранглистата и е въпрос на време това да се случи.

През миналата седмица Алиасим се поздрави поредно с няколко впечатляващи победи и се трансформира в новия първенец на шампионата в Ротердам, спечелвайки своя първи трофей на равнище АТР. Тони Надал отдаде нужното почитание на канадеца и го поздрави в своя Instagram акаунт за триумфа, а ето какво тъкмо гласеше написаното:

" Искам да поздравя Феликс-Оже Алиасим за първата му ATP купа! Страхотен шампионат, необикновен мач и заслужена победа! Удоволствие е да си подпомагам с неговия приказен екип и с него самия! Атмосферата, желанието за рационализиране и равнището на игра ме карат да имам вяра, че това е първият от многото триумфи, които предстоят! " - приключва Тони Надал.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР