Част от сградата на университета в Санкт Петербург се срути

...
Част от сградата на университета в Санкт Петербург се срути
Коментари Харесай

Извънредно! Срути се част от сградата на университета в Санкт Петербург, има много затрупани

Част от постройката на университета в Санкт Петербург се срути и затрупа десетки. Паднали са таваните от пети до втори етаж. По предварителни данни под руините се намират 20 души. Причина за сриването евентуално е нарушаване по време на ремонтни работи.
``
реклама

Както оповестява Министерството на изключителните обстановки, евакуирани са 60 души, няма данни за потърпевши, само че към момента не се знае какво е положението на затрупаните хора, написа Блиц. 

Районът е отцепен, на място работят избавителни екипи, има и доста коли за спешна помощ. 

" Просто си седяхме по време на занятия, оставаха пет минути до края. В един миг цялата постройка се разтресе, спря тока, беше доста ужасно в този миг. Отворих вратата и излязох в коридора, с цел да видя какво става. Всичко беше покрито с прахуляк, видях дупка в покрива, липсваха стълбите. Просто нямаше излаз.

Докато се опитвахме да решим какво да вършим, хората крещяха: Има ли живи? Пожарните пристигнаха доста бързо и успяхме да се спуснем по пожарната стълбичка ", споделя оживял студент, който по време на сриването се е намирал на шестия етаж.

Междувременно в мрежата се появи видео от първите секунди след сриването. На фрагментите се вижда, че всичко е покрито в прахуляк. 

Студенти описват, че са търсили опипом изхода от етажа и разкриват, че са изживели същински смут. 

Очевидка споделя, че е видяла по какъв начин отдолу под руините са извадили младо момиче.

По думите в този миг минавала в близост със брачна половинка си, когато се срутила постройката.
" Беше ясно, че са паднали преградните стени, прозорците бяха избити. Видяхче по какъв начин извадиха момиче, което се споделя Даша. Тя ни сподели, че с нея е имало още един човек, който също е бил покрит ", разкрива тя.

Местни медии се базират на очевидци и пишат, че 16 февруари е бил образователен ден в университета. Затова там са се намирали както преподаватели, по този начин и студенти. Съобщава се още, че част от тях е била блокирана в пространствата след сриването. 
 


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР