Част от ремонтираното преди година платно на виадукта преди тунела

...
Част от ремонтираното преди година платно на виадукта преди тунела
Коментари Харесай

Защо част от магистрала Хемус се руши година след ремонта?

Част от ремонтираното преди година платно на виадукта преди тунела "Топли дол " е пропаднало. Това основава заплаха за пътуващите по автомагистрала "Хемус ", алармират жители.

Аз всеки ден пътувам по този маршрут сред София и Правец. Забелязах още преди няколко дни, когато асфалтът стартира да се свлича надолу. Става все по-зле. Вчера даже се получи запушване, тъй като хората понижават скоростта поради дупката, изясни Калин Караиванов в утринния блок на Нова телевизия. Той добави, че през вчерашния ден задръстването е стигнало до тунел "Витиня ".

Има напълно разумно пояснение на това. От 2-3 дни се е скъсала настилката и са се получили тези напречни пукнатини и това изнасяне надолу. То стартира преди към две седмици. Това е краткотрайно покритие. Ремонтът на това оборудване още не е завършил, изясни инж. Иван Досев от АПИ.

По думите му правата не може да се затвори за придвижване, тъй като сега се прави ремонт на другото платно. И няма през къде да бъде отклонено придвижването. Той изясни още, че плочата на пътя е безусловно здрава и няма проблем с нея. Асфалтовото покритие било краткотрайно и няма проблем с него. До края на деня ще има свързващи кръпки, даде обещание Досев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР