Част от ръководството на Левски, част от ветераните на сините,

...
Част от ръководството на Левски, част от ветераните на сините,
Коментари Харесай

На Герена отдадоха последна почит на Павел Панов

Част от управлението на Левски, част от ветераните на " сините ", деца от школата и много почитатели на столичани отдадоха респект на огромния Павел Панов пред Сектор " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". Пред клубния магазин на 26-кратните първенци беше поставена огромна фотография на една от най-големите митове на Левски. Погребението на великия български футболист Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението ще стартира половин час по-рано. Легендарният състезател на Левски ни напусна ненадейно на 67-годишна възраст.

" Павката Панов беше извънреден човек. Един от най-хубавите, да не кажа най-хубавият ми другар. Много го уважавах, беше извънреден футболист и извънреден човек. Може би над 10 години не сме се разделяли. Където и да сме играли, постоянно сме били в една стая с него. Много близки. Мъчно ми е доста. Имам доста мемоари с него, само че просто не мога да приказвам в този момент. Нещо ми се откъсна от сърцето. Обичаха го всички, тъй като в никакъв случай не е правил интриги с никого. Весело момче, обичаше шегите доста. Чудесен човек беше. За страдание, си отиде доста млад ", сподели друга легенда на Левски - Кирил Ивков.

" Аз за жалост, не съм имал удоволствието да виждам онлайн по какъв начин господин Панов играе. За мен той е част от загатна за сантименталния футбол, нещата, които татко ми е разказвал, наред с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. Аз в неговото име виждам човек, който е от поколението футболисти, който за всички ни е образец. Сега ми направи усещане, че в тетрадката за мемоари първото нещо, което е написано е: " Поздрав от почитател на ЦСКА ". Това е индикативно за какъв човек той е бил. Със сигурност един от хората в негово лице човек, който освен с дейностите си на терена, само че и отвън него, е образец за всички ", съобщи изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР