Част от привържениците на Челси, които пътуваха заедно с тима

...
Част от привържениците на Челси, които пътуваха заедно с тима
Коментари Харесай

Фенове на "Челси" се оплакаха: Биха ни в Барселона

Част от последователите на " Челси ", които пътуваха дружно с отбора за реванша от осминафиналите в Шампионската лига, се оплакаха, че стюардите пред стадиона са им нанесли удари преди да влязат на трибуните.

Това накара управлението на отбора да призове почитателите да опишат за случката и да дават видео от влизането на трибуните. Такова в обществените мрежи не се появи, само че последовател разгласява в Туитър къс запис от излизането след загубата с 0:3 в отпадането от шампионата. На него в действителност се вижда по какъв начин гостуващата агитка е блъскана от стюардите.

Disgusting from " security " here in Barcelona. Couldn't wait to get the batons out. Totally unprovoked! #BARCHE pic.twitter.com/q1v0plZz9T
— Dan #10 (@DanielCFC92) 14 март 2018 година
Според очевидци конфликтите са почнали, откакто британските почитатели са почнали за скандират " Барселона постоянно ще бъде Испания! " и са развявали флага на Испания.

Това предизвикало охранителите да извадят палки и да стартират да изтласкват почитателите към изходите.

Привържениците на " Челси " се оплакаха още и от самото оборудване, по което са трябвали да минат по път за трибуните - спонтанни стълби, които разделят едната агитка от другата.

Все отново за тежко потърпевши при конфликтите не се оповестява.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР